Julemys


Taget med Rikards fasta 50mm objektiv.


laddat upp

Hallå!
Livet leker på här i sälen och jag har fått börja jobba nu :) Fasanen har inte öppnat än, men har jobbat på orren några dagar. I lördags hade vi 13500 åkare, helt galet mycket! Det var lång kö till liften hela dagen och alla orrens tre liftar gick varma. 13600 hade tydligen varit rekord på hela säsongen förra året så lite kul är det att vi nästan slog det första helgen. Men det beror ju på att alla skidtestarhelgs-sugna åkare koncentrerades till gustav- och lisabacken eftersom det bara var dem som var öppna.

Idag är både jag och Linnea lediga så vi har varit i byn och storhandlat på systemet. haha! Lika bra, eftersom alla turister snart kommer och rensar hyllorna.. Töntar som vi är så måste vi ju såklart ställa upp allt och ta kort på det!


F E E E S T !     HÖRDE JAG EN SKÅÅL?


Jag och Linnea är megasociala och sitter bredvid med varsin dator. haha


December

Hejhej!
Ligger nerbäddad under täcket i soffan och myser! Har tänt massa ljus i lägenheten som är städad, ren och fin :) Härligt säger jag då! Det ända som möjligtvis stör min idyll är krigsspelandet på xbox som grabbarna står för. haha.. Men det är skönt med lite liv och rörelse också :)

Idag har jag varit ute och åkt bräda i någon timme på förmiddagen. Det har ju kommit endel snö här nu och det har varit riktigt soligt och fint väder idag. Det var rätt bra före i backen också :) När jag och Sara åkt klart gick vi hem och åt lunch, sen tog vi en promenad till ica med pulkan för lite mathandling. Några hundra fattigare, men med massa nytt gott i kyl, frys och skafferi. haha :)

Hann ligga här själv en stund och ha det gött innan grabbarna kom hem från jobbet och började härja med mig! ;) Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ikväll är vi ett gäng på 11 pers som ska till Lammet och Grisen för att äta lite lyxmat! (50% off för personal varje tisdag) ;) Så det ska bli riktigt nice!

Ha en bra kväll alla :) Här kommer lite bilder!
Kisses



Imorse från vårt fönster innan vi gick till backen. Solen ligger väldigt lågt och lyser in från sidan. Så fint :)


Ljusstake och snö. 1:a december :)


Så himla fint här i Lindvallen när det är sol och snö. Det här är vid sidan av gångvägen mellan nya och gamla personal.


Vy från nästan toppen av gustavbacken. :)


Suddigt med mysigt här inne i 49:an, haha :)


Chokladkalender, såklaaart!
Ångrade mig så mycket att jag tackade nej till den
mamma erbjöd mig, så jag var tvungen att köpa en!

 


RSS 2.0