Wie! Det...

0-678853e68a384d4f1e6a36daf4cfbb0e.png

Wie! Det snöar i sälenland! :) börjar bli lite vitt, och man kan höra det ljuva bullret av vinter som sprutas ut ur snökanonerna uppe i backen! Nighty!


Är uppe...

20d989cd016e7a30b647bba5ece3e109.png

Är uppe vid gustavbacken och hälsar på rick som jobbar! :) 1700 åk idag. Inte illa :)


Testar att...

0-2fa78f353d47fdccc001864bd7c8e921.png

Testar att mobilblogga eftersom jag tycker det skulle va lite kul! Får se om det funkar :) puss



Japp, det funkade fiint! Men scheisse vad stor bilden blev! haha :)


En månad kvar till jul!

Heejhej! :)
Ligger i soffan nu och har verkligen jättetråkigt! Det är inte ofta jag tycker det är tråkigt att inte ha något att göra, men nu är det verkligen det. Det regnar och är grått och trist ute, jag har alla mina scrapbooking-grejer kvar hos pappa (det hade varit perfekt att pyssla med det nu!) varken det nya badet eller gymmet är öppet heller. Jag har roat mig endel med att titta på alla paradise hotel avsnitt, och läängtar till det kommer ett nytt avsnitt imorgon. haha :D Cimon och Stefan är riktigt heta! Riktigt behagligt att vila ögonen på dem. ;) Sen att det är en riktig trash-serie gör inte så mycket för det är så underhållande. haha.


Cimon

Kanske ska nämna att det var meningen att jag skulle jobba nu, annars hade jag nog inte åkt upp så tidigt. Visst, jag hade inget att göra hemma heller meen. Men ja, det finns ju ingen snö mer än i gustavbacken så det finns inte jobb till alla som har kommit. Skoterpatrullen och snöläggarna och den ordinarie personalen i orrenliften går ju först. Min fasanen kommer det nog dröja ett tag till innan de kan öppna om vädret fortsätter såhär. :( Får hoppas att jag får rycka in på något annat uppdrag under tiden :)

Igår var jag och Linnea på promenad genom lindvallen. Vi besökte hyran, stadium, ica och sen även kaisers för att kolla skidor till henne och jag kollade alternativa jackor. När vi gick hem från snötorget gick vi förbi gamla personal och tittade in i vår älskade 29a som vi bodde i förra året :)


Linnea har typ världens ballaste jacka! :D


Det här är den smått deprimerande synen man möts av vid snötorget utanför skilodge. Lera, grådassigt. En fet byggarbetsplats vid experium. Och inte ett fjun med snö.. buhu!


Sugen på lite snowtubing och pulka-VM?


Men, vetni! Det kommer bli så daaamn bra sen! Snön kommer vräka ner och det kommer förvandlas till paradiset på jorden, lika som förra året! :D



Det enda som kommer saknas hur mycket snö det än vräker ner är dessa tre pinglor som bidrog sjukt mycket till att sälen blev så fantastiskt förra året! <3


Amazing Horse

sweet lemonade, mmh sweet lemonade, sweet lemonade, yeah sweet lemonade

Den här videon är så himla mycket Göteborg och fest hos Anders, haha! saknar eeer!


Söndag!

Nu har jag vaknat upp i Lindvallen! :)

Igår kom vi iväg hemmifrån vid halv 9 ungefär. Så vi var framme i malung redan halv 11, och då handlade jag mat på ica, sen var vi även och hälsade på farmor, mammas kompis Lena och moster med familj. Tre olika hälsa på. Var kul att vi hann det :) Sen åkte vi vidare till sälen och kom fram runt tre om jag minns rätt. :) Vi bar in all packning och tittade runt. Jag började packa upp och så åkte Mamma och Janne efter ett tag :) När jag fixat iordning allt blev det mys i soffan och mat! Kyckling med klyftpotatis :)

Igår var det riktigt fint väder och solnedgången över fjället var jättefin, men idag regnar det och är grått och trist igen. Här kommer en bild från köksfönstret så ni får se vilken härlig utsikt vi har! :)



Igår var himlen blå och rosa över backarna och det var jättefint, men idag är det som sagt grått och lite lite snö.
Backen rakt fram är den stora gustavbacken, och det är den som är öppen nu. Tegelhuset till höger är restaurangen Lammet & Grisen, så när vi sitter och äter vid vårt bord kan vi nästan skåla med dem som sitter där inne och äter lyxmat! haha :D



Här är en bild på mitt rum :)



Ha en bra dag allihoop! Pussuss


GaGa ohlalaa

Hejhej! Nu var det ett litet tag sen igen :) I onsdags förflyttade jag mig från gråbo/göteborg till ludvika för att vara hemma ett par dagar. Imorgon går flyttlasset vidare till sälen och det ska bli så himla härligt och roligt!

I år ska jag jobba i lindvallen och inte på högis (högfjället) där jag jobbade förra året. Så om ni åker till lindvallen, så kika i liftarna fasanen, haren eller kaninen på sälfjällstorget, för där kan jag hålla till ;) I år har jag även fått eget rum i personalboendet, vilket kommer bli awesome! :D En grabb vid namn Rikard som också jobbade där uppe förra året är där när jag kommer imorrn, så jag slipper va själv :) Sen droppar det in en till kille och sist en till tjej. Sen är familjen samlad, haha! :)

Så i veckan har jag fixat lite diverse grejer. Ja har gjort synundersökning, varit hos frisören för slingning av utväxten, och så tunnade hon ur mitt hår lite också. Blev mycket finare! :) Har varit på stan och köpt massa nödvändiga saker till sälen och umgåtts med familjen :)

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig så jag är pigg imorgon. Vi ska sikta på att åka kl. 9, åka och handla mat, sen kommer vi stanna till hos min framor i malungsfors och sen tuta vidare uppåt!

Nästa gång vi hörs är jag däruppe, och då ska ni få lite uppdate om snöläge och säkert också en och anna bild! :D

Godnatt, pusspuss



En bild från min lilla photoshoot med mig själv idag. Ville testa lite mer retouchering :)




Song of today
Lady Gaga - Bad Romance
Den andas HC, stora dansgolvet!


Hej, jag har en allvarlig hudsjukdom...



Naaaaaeeedå! Har plågats för första och sista gången på en spikmatta! :O

AJ!

Galet pepp på en till säsong!




Ny jacka från volcom! Den är så nice! :D
Men jag måste ändå fundera lite mer för den är jävligt tunn, bara en skaljacka. Ska behålla lapparna på ifall jag skulle hinna se någon annan snygging. Och funderar på svarta brallor, men mina blåa är ju såå sköna. Det funkar ju, man se mig ju i backen iallafall :D

Har även köpt ett par nya jobbeskor. I år blev det stövlar istället för kängor :)



Snart bär det aaav! :D

sälen 09/10

JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAAA!







Fridaaay!

Hejhej!

Nu är det fredag, och hur härligt är inte det?! :) Mickan, min sälenbuddie från borensberg är här och vi har lagat mat, druckit vin och fixat naglarna nu ikväll. Helmys! Vi åt nyss med Jonte, Tobbe och Mathilda. Snart blir det film - the proposal. Känner mig riktigt som mamma nu, sjukt mycket. Åker och handlar på fredag eftermiddag, åker hem, lagar mat, äter mat med barnen, dricker bag in box direkt ur kylen, äter godis, bloggar och ska snart se på film där jag antagligen kommer somna ;D hahaha!

I onsdags fyllde jag ju 20 så det kanske är vuxenheten som kommit till mig. haha! Men tack för alla fina presenter och ALLA grattis som trillade in under dagen :) Hade en jättebra dag! Här kommer lite bilder :)



Jag och Rasmus, Mathildas kusin, på min 20årsdag :)



Matdags!

Och här lite bilder från ikväll :)



Mickan, vin och fix av naglar :)



Mathilda och Jonte :)



Tobbe :)



Lax med pesto, fetaost och ris till! :) mums!

Imorgon blir det feeest! :D

Nej nu blir det film! Ha en bra kväll alla. PUSS!


coldish



När vintern plötsligt angrep sommaren.

RSS 2.0