FloppBIO!

Nu är jag hemma från malung. Har hunnit varit och sett på bio sen jag kom hem också.. Harry Potter. Men guud va besviken jag blev, den var såå kass! Har verkligen gillat de andra filmerna men den här var helt blek och tråkig. Det hände inget och de bara babblade hela filmen. Lite fantasyaction, hallå! Nej den fick inte många poäng av mig..

Och imorgon är det redan fredag! Fy vad min lediga vecka har gått fort. Nu är det tre dygn tills jag går på min nattvecka. Ska verkligen ta vara på dessa dagar och göra kul saker. Får se om det blir leksand på lördag eller inte.. :)

Nu har jag lite mer än en vecka på mig att deffa till mig lite tills jag och Anna jobbar ihop igen, dvs, inte veckan som kommer utan den efter. Vi ska se om vi lyckas gå ner 2 kilo var tills då. Haha! Det är så kul när man har en liten morot sådär.. Och Anna, lindningen kommer inte vara densamma utan dig veckan som kommer! Du är så jävla rolig! :D Och alla andra! Kommer inte dansa till jobbet lika som jag gjort de senaste veckorna.. :( haha! Men min sista vecka ska jag iallafall gå med mitt riktiga skift :)

Nej nu ska jag ta min vanliga blogg-runda. Sov så sött allihop!



Pusspuss

Agnes

Emmas lillasyster som är världens sötaste lilla tjej!




Something new and something sweet for my mind and for my feet.


Den är här nu! :D

God Morgon Pannkaksdagen!
Jag sitter på en madrass som jag sovit sååå skönt på, i malung. Hos Emma! :) Jag åkte hit lite spontant sådär i förrgår och ska åka hem idag. Igår var vi nere på byn lite och lunchade med Marlene, sen gick vi och tittade i lite affärer. På kvällen bestämde vi oss för att åka till Rättvik och titta på classic car week. Det ver mycket folk! Men vad jag förstod så var det ingenting jämfört med dagen innan då det hade varit riktig cruicing.. Hade vart ballt att se :P

Och min kamera har ju kommit nu!! :D Jag har fullt upp med att lära mig alla inställningar, för det är ju en hel del. Och att hitta rätt inställningar för varje ögonblick. :) Jag tänkte bjuda på lite bilder från igår, enjoy!



Emma med sina rosa raggartärningar!



Söta Jeanette. Nicolina var också där. Ja mamma, de skulle hälsa till sina mammor :P haha...



Elin, Emma och Marlene



Fontän



Livsnjutare




Scrapbooking

Jag och mamma har varit nere på stan en sväng. Köpte något jag gått och tänkt på jättelänge, nämligen scrapbooking-grejer! Så nu ska jag skicka efter massa bilder och sen sätta igång. Det blir inte så där jättemycket krimskrams utan ganska enkelt eftersom jag ska göra med så himla många bilder. Och så ska jag skriva med namn, citat, platser osv..
Det jag tänkt mig nu är ett album som omfattar mitt sabbatsår och allt jag gjort. Bal, säckgång, studenten, cypern, sommaren 08, ibiza, sälen, roadtrip, öland, sommaren 09, och sen får vi se om det finns nån plats kvar i mitt album. Har tänkt ta det bästa från allt och samla så jag har ett riktigt lyckoalbum att titta i, i framtiden. :)



Plommonlila album med svarta blad, fototejp, silverpenna, självhäftande spets, och ett kit med färgade papper, pärlor, band, knappar och lite annat. :)

Köpte även ett lite längre linne/kort klänning och hårspännen :)

Familj.

Jag skänker många tankar till pappan och hans två söner som förlorade hela sin familj på fru/mamma och 5 döttrar/systrar i Rinkeby i branden på fredagskvällen..
Det är verkligen tragiskt! Så himla orättvist att samma personer ska drabbas så hårt! :(





It's all about hair!

Nu är jag ledig! I en hel vecka :) Ska bli såå skönt. Får se vad jag hittar på, kanske ska och hälsa på Emma i malung.
Men först ska jag vänta på min kamera som förhoppningsvis kommer imorgon :D

Nu ikväll har jag slingat håret mer på Amanda, ljusare och ljusare blir det. Nu har vi slingat det 3 gånger :)


Såhär såg det ut från början, mörkbrunt färgat, bilden är tagen den 5 maj:



Efter första slingningen:



Andra slingningen 20 maj:



Tredje slingningen som vi gjorde idag:




Och här är några andra gånger då Amanda fått vara min lilla frisyrdocka :)

   
  

Du är så fin gumman!

God Morgon!

Nu är jag på jobbet igen :)
Maskinerna står still för tillfället så det finns inte mycket att göra..
Igår kväll kollade jag förbi hos några kompisar som skulle ut, det var kul. Har inte sett några av dem på riktigt länge.

Nej nu hör jag att maskinerna är igång, ska gå och äta frukost nu innan materialet tar slut, haha!
Nu såg jag förresten på cyberphoto att de skickat min kamera i fredags, så den borde verkligen komma imorgon! :D

Ha en bra dag så hörs vi senare, pusspuss

Update

Haha, vilken kass bloggare jag är :P Men det händer inte så mycket för tillfället. Eller jo det händer väl lite saker lite då och då som man kan klassa som små guldkanter på vardagen, men jag kommer mig aldrig för att skriva något ändå. Fast man ska ju ändå bara skriva om man känner för det, annars blir det ändå inge bra :) Kan ju tyvärr inte skylla på tt det är så fint väder så jag inte sitter vid datorn, för det gör jag. Alldeles för mycket :P

Såå vad har hänt sen jag var på öland? En månad har gått och det har varit ludvikafesten, då jobbade jag helg tyvärr men han njuta lite iallafall :) Underbart fint väder i två veckor, varav en av dem jag var hos pappa. Var ledig hela veckan så jag latade mig mest vid deras nybyggda pool. Riiktigt härligt var det. Vi har haft gatufest på skovelvägen, och samma kväll var jag ut med de härliga grabbarna. Förfest hos sand med hans roliga pappa! :D
Jobb, jobb, jobba! Och så jobba lite mer... Jobbar ju 4 skift så jag jobbar alla möjliga tider så det är inte lätt att ha koll. Men förra helgen var jag iallafall i stockholm med Mamma, Janne och Amanda, det var kul! Vi turistade på stan och gick på grönalund. Jag gillar karuseller, men märker dock av att jag börjar bli liiite fegare. Amanda fick t ex åka fritt fall själv. Lite dåligt av mig men jag kan inte glömma tanken på att den där grejen KAN lossna.. Too risky..

Och så var vi inne på den här veckan. Mördarveckan kanske man kan tycka. Jag har jobbat eftermiddag 14-22 mån-tors. 14-18 igår fredag och nu sitter jag här på denna lördagsmorgon och har redan hunnit avverka 2½ timmes jobb. 9½ timme återstår och imorgon väntar 12 nya. Men min kompanjon Anna förgyller dagarna här inne i lindningen så det känns kul att gå hit! :D

Världens bästa vecka väntar på mig nu efter helgen! Jag är såå ledig, och så kommer min.. tadaa.. SYSTEMKAMERA! Jaaaaaaaaa, kan knappt vänta! Och senare i veckan kommer mina kära brorsor och så ska vi till leksands sommarland!

Just nu leker det, bara att flyta med :D ahhhh!

Ha en underbar dag allihop, puss och kram!


Min min min! :D


RSS 2.0