Bonneläppen har kommit till stan!

God kväll!
Sitter nersjunken i soffan och har precis kollat på filmen 40 days and 40 nights. Josh Hartnett <3 haha.. Love him!
Mathilda har också kollat och vi har klämt i oss en påse med supergoda naturchips med dillsmak. Mmmm :)

Såå.. Idag har jag varit hos frissan igen :) Jag blekte ju håret i mitten av juni men jag har inte kännt mig helt nöjd för det kändes för orange, så därför tänkte jag att jag skulle lägga i bruna slingor så att det dämpades lite och smälte in mer. Men så kom jag till frisören idag och satt där i över 3 timmar, och gick därifrån ännu ljusare! haha, men vi pratade massa och dividerade fram och tillbaka och kom fram till att det skulle kännas bättre att fräscha till mina orange längder och slinga utväxten, än att lägga i trista bruna slingor. Så så blev det och jag blev supernöjd!! Visst tog det ytterligare på kvaliteten, och det är himla tråkigt. Men men.. Det får vara så nu. Köpte iallafall en dunderhårinpackning :)





Efter frisören åkte jag hem till pappa igen och så hjälptes vi åt att fixa till ute i gäststugan. Det var knökfullt med massa kläder, lådor och jaktgrejer så det flyttade vi till det nya förrådet och så fick jag göra mig lite hemmastadd där inne, hihi :)




Min fina fina blomma jag köpte på ikea! haha :)




Och min gula fina välkommen-blomma jag fick av Maria och alla! :)


Sen skjutsade jag pappa och Maria in till stan för de skulle på en fest där hos en arbetskompis. Mathilda åkte med mig och vi tänkte att vi skulle åka och titta på min skola så jag fick se hur den såg ut. HAHAHA, säger jag bara.. OM att vi inte hittade :P Först kom vi in på ett spårvagnsspår där det såg ut som att bilar absolut inte får åka, sen körde vi i en cirkel runt ett kvarter tre, JA TRE!!!, gånger innan vi bestämde oss för att skita i min skola och åka hem istället :P Det lustiga och pinsammaste är att vi ffs hade en jävla GPS tillochmed :P Ja, bonnläppen har kommit till stan. Tsss

Nu dröjer det väl någon timme sen ska jag in till stan IGEN och hämta hem dem :P Hoppas ni har en fin kväll!

Pusspuss

Och här är Tilda. Gooodis! :)





28 Augusti 09

Idag är det precis ett år sedan jag och min bästa vän Emma åkte till spanien, Ibiza närmare bestämt. Vi lämnade ett kallt och regnigt sverige, precis som det ser ut idag också, och kom till en underbart varmt och skön party-ö där vi bara levde livet! Solade, badade, drack iskalla bacardi breezers på balkongen med den underbara utsikten, åt freshly cutted ananas till frukost och köpte vansinnigt dyra biljetter till nattklubben Pacha. Men så värt, för ballt var det! Och inte att förglömma natten på amnesia där vi väntade på skummet ända till 6 på morgonen. Men så värt, för det var så jäävla coolt! (mindre värt var väl kanske att min mobil dog av fuktskada, men det behöver vi väl inte nämna!) :P Natten (?) då vi kom hem kl. 9 på morgonen och var ute i solstolen vid 12-13 tiden igen.. Haha.. Ja. Och grottmannen på beach palace. Minnen! Såå kul :D

Några bilder bjuder jag på! :)

Utsikten från balkongen :)
 

Jag fick tvätta kläder för min hårspray sprängdes i väskan på flyget :O hahaha


Emma :)


Jag med pacha-biljetten!


Stranden :)


Laddar inför feeest!


Emma och den vidriga grottmannen! haha


Borde. Egentligen. Inte. Visas! Hahahaha. Kl. 9 på morgonen :P


En rättså skön stund :)


Solstråle-Emma med solstråle-juice! :D



Ja. Det var tider det! ;D

New


Sista kvällen hemma!

Imorgon flyttar jaaaaag! Ska bli så roligt :D Men jag gruvar mig lite för att köra hela vägen ner, men det ska nog gå bra. Jag ska köra försiktigt :) haha... Så idag har jag packat och plockat. Och slängt massa gammal bråte jag ändå inte vill ha med ner. Får packa det sista imorgon bitti när jag inte behöver använda något mer. :)

Helgen som var tillbringade jag förresten i sälen, där jag var på återträff sen säsongen 08/09. Riktigt kul att se så många igen och festa loss! Tack allaihop för att ni är sånna sköna människor. :) Bilder finns på fb för den som vill se! När söndagen kom var det dags att dra sig hemmåt och då följde sötaste mickis med mig hem till ludvika och hon har varit här ända tills idag, riktigt roligt! Vi har åkt inlines, badat (mitt första dopp i en sjö det här året!), druckit vin med sköna grabbar vid hällarna, turistat lite på stan, tittat på film, ätit grillade majskolvar och bara haft det allmänt jättebra! Du måste komma och hälsa på mig i göteborg sen min goding! :)

Nej nu ska jag ta och betala min kåravgift till slug eftersom avin ligger här och skräpar bredvid mig. Nästa gång vi hörs är jag göteborgare. :D

Puss!

Här låg vi och solade efter doppet vid jägarnäs :)


Vid hällarna :)


Sis



En jätteglad Amanda som precis har börjat gymnasiet och äntligen fått tagit ur tandställningen!

Vilken lycka! Hoppas du kommer trivas jättebra på estet, jag tror verkligen på dig och att du kommer bli en riktig stjärna! Kanske en stor stjärna i USA eller kanske "bara" en underbart duktig sångerska på fina bröllop och dop eller andra tillställningar. Eller att du väljer att sen göra något helt annat. En stjärna vilketsom! Hur som helst så ska alla som möter dig och jobbar med dig i framtiden skatta sig lyckliga av den energi du ger! Allt är möjligt Amanda! Jag beundrar dig för att du alltid är dig själv och går din egen väg!

Kommer sakna dig i Göteborg gumman, men du får komma och hälsa på! Älskar dig!

Sommarens skörd

Det här är en del av alla tidningar jag malt på jobbet i sommar. Haha, helt sjukt! Har lagt dem på hög under tvbänken varje gång jag packat ur väskan för att fylla på med nya, haha. Men alla är inte nya utan det kan vara gamla blaskor jag köpt förut och endel är mammas. Men allt funkar som tidsfördriv i lindningen! :D

Om man kollar närmare på valet av tidningar, börjar jag gå in i en omvänd 20-årskris när jag läser tanttidningar?!?!? Men de är oftast way mer intressanta än veckorevyn och de där som oftast bara skriver om trender, sex, smink och motsägelsefullt babbael om att man ska vara nöjd som man är, och så visar de jämt kläder på supersnygga och smala tjejer. Bläää och fy!

Nej Amelia och Allas rockar ;D


God Förmiddag!

Sitter här och har precis ätit lite mellis. :) Vaknade redan lite efter 7 imorse så jag har varit vaken lääänge :P Hunnit ringa till csn och fixa lite saker där, ringt till maria och rätat ut lite frågetecken angående kurslitteraturen. Och så har jag även mailat intresse på några böcker via en begagnat-site. Böckerna verkar faktist riktigt intressanta. Psykologi och pedagogik riktat mot barn, ja jag tror dettta kommer passa mig utmärkt och det känns såå bra! :D Speciellt en bok fastnade jag för, som jag nästan tror att jag vill köpa en ny av, för att jag tror jag kommer ha nytta av den även efter studierna, och det känns roligare med en helt färsk bok som är då är MIN :) Jag har alltid gillat skolstarter där man får nya böcker som knakar när man öppnar dem. Och läroböcker är ofta intressant upplagda, och det är ju bra!

Längtar tills jag ska shoppa loss massa nya kollegieblock, pennor och pärmar. Fiffiga organisationsgrejer och sånt som gör det mycket roligare. HÄR SKA PLUGGAS!! :D

Nu ska jag gå ner och göra lite nytta i tvättstugan efter att jag fyllde hela tvättkorgen igår när jag städade rummet, hehe!
Ha en bra dag så hörs vi senare! Pusspuss


Saknar mina lovely brös! Snart kommer vi bo ihop igen ett tag! :D Det var ju sisådär 9-10 år sen...





Blixtens grubblerier... Vinnare i Cat Model 2009!


Blixtens grubblerier...


vaken

Nu har jag legat och vridit och vänt mig i sängen i över två timmar. Det är omöjligt att somna och jag är klarvaken! Det är såå drygt. Vill bara somna och kunna vakna i tid och ta vara på dagen imorgon.
Jag har ju jobbat natt i två veckor och igår var jag ute och svirade med jobbkompisarna till lite efter fem på morgonen, vilket resulterade i att jag inte vaknade förens mamma väckte mig idag kl 16.30!! Så det är väl inte konstigt alls att jag inte kan sova egentligen, eftersom jag verkligen vant in mig i det omvända dygnet. Jag har ju bara varit vaken i 12 timmar nu, och har bara slappat hela kvällen så jag är inte det minsta trött. Buuuhuu!

Tur att jag har någon vecka att vända tillbaka dygnet på tills jag börjar skolan. Börjar ju den 1 september :)

Nej nu ska jag fördriva tiden lite och försöka hitta något på internet som gör mig trött. Jag borde ha haft ett tjockt kompendium om typ rysslands historia som jag vart plugga in, för då hade jag garanterat somnat på dirren ;P

Hoppas ni andra sover gott! Pusspuss




Jag och Jon på cap-festen i fredags :)

Lillebror '97 :)


Mina favoritbloggar

Här är de bloggar som jag följer stenhårt, eller bara kikar in i lite då och då :)

Mode/livsstil
Kenza
Blondinbella
Englas Showroom
Stina-Lee
Mogi
Amanda Berg
Nils

Frisör
Lily

Foto
Emelie Ohlson
Nevnarien
Mariiia
Mettes fotoblogg

Mammabloggar
Mammabecka
Emilia
Ungmamma15

Personer jag känner
Heleneeriksson
Nursen
Anna

Love bloggs! :D

Hipp hipp hurraay!

Grattis älskade Mamma på 40-årsdagen! Den ljuva medelåldern är här, bara att gratulera! HAHA!
Men du är ju fortfarande så ung och sprallig! :D Hoppas du får en jättebra dag och ett great kalas på lördag!



The grass may need some water.


Scrapbooking tjuvkik.




Partykväll


Lindberg

Igår blev det utgång, och det var jävligt roligt! Vi började lite smått hos sand, sen drog vi till anton, och så till marre en stund. Sen blev det trädgårn. Rolig cykelfärd både dit och hem och jag stupade i säng närmare 5-snåret. haha! Blev inte många bilder tagna, men det ligger fler på facebook för er som vill kolla :) Nu ska jag ge er en liten sneakpeek på scrapbookingen jag gjort idag, sen sova en stund för att vid 21-tiden börja jobba.
Tjingeling!

RSS 2.0