Westcoast tour 2009



Nu är vi på vääg!
Här är turen som vi ungefär har tänkt att åka. Första stopp är marstrand utan för kungälv, sen åker vi ner mot halmstad och tylösand, sen båstad, en tur över till danmark. Sen sneddar vi på något vis mot österlen och simrishamn, och slutligen landar vi i olofström där vi avslutar med sweden rock! :D
Kommer bli greaaat!

Hörs snart igen, Pusspuss

Freeedag!

Nu sitter jag på tåget mot motala! Jyeeeei :D
När jag kommer fram kommer Sara och Mikaela och hämtar mig så får vi se vad vi hittar på för något. :) Ikväll ska vi till Linköping till någon av Saras kompisar på fest, roligt! :) Och vädret är strålande, det är ju bara för underbart! :D



Vi tre på dansgolvet i vintras! :) haha

Och imorgon kommer dessa godingar! :)


Ha en underbar helg så hörs vi! Pusspuss



Akropolis, nattvandring och cornrows.

Idag var jag och åt med mamma på akropolis, gott! Kul att göra något bara vi :)



Vi tog stora kycklingklubbor med klyftpotatis och tzatsiki! :)

När jag kom hem från stan var Amanda i full gång med att packa inför deras nattvandring. Det är en grej som alla nior gör just innan skolavslutningen. Man går en sträcka på ungefär 6 km, sen campar man en natt på ett ställe mitt ute i skogen. Grillar, sjunger, spelar gitarr och myser i tälen. Jag kommer ihåg att det var jättekul! :D Dan efter går man till nåt ställe och har en tema-dag om något, kommer inte ihåg vad det var, vi låg mest och solade och åt godis :P


Tung ryggsäck! Fast latmaskarna behöver inte bära dem själva, utan de skjutsas med flak till campingplatsen, de behöver bara gå med en liten matsäcks-väska. :P


Jag utrustade Mandisen med mina överlevarkläder så hon ska hålla sig torr och varm! haha :)



Sådär ja! Hoppas ni har det skoj i skogen nu :)

Förresten lärde jag mig att göra sånna här coola afro-cornrows för någon dag sen :P Ni vet sånna tighta flätor som barn brukar göra utomlands, eller som personer med afro-hår ofta har! :)



Nästa gång kanske jag kan göra såhär! Haha :)

Carin Carin!

Ah nu förstår jag hur så många hade hittat till min blogg den 26 maj! Min söta storbloggerska till moster hade länkat mig! :D Tack!



Foto: Jag, med Carins systemkamera :)

Bohemsjäl och packnings-ångest!

Godkväll!
Nu har ännu en dag i mitt för tillfället lite halvsega liv kommit till sin ända. Tycker dagarna går så fort fasten jag knappt gör något vettigt :P Fast det är rätt gött också ska jag erkänna!

Morgonen började med att jag blev väckt på telefon av en tjej som jag sökt rum hos i göteborg. Halvt vaken/halvt sovande svarade jag med dimmig röst ch det tog någon sekund innan jag kopplade vem det i helsike det var som ringde som jag inte kände. (den ända som ringer mig vanligtvis är mamma, så det är exotiskt när någon annan ringer :P) haha..
Hon erbjöd visning och undrade om jag kunde komma och kolla, och vi ska ju i närheten av göteborg på söndag när vi åker neråt så det skulle ju gå att ordna. Men jag bad henne att skicka lite bilder på rummet och jag frågade lite vem hon var och så, för att jag skulle kunna bedöma om det var värt att åka och kolla eller inte. Visst, man ska inte vara kräsen, men det här var en 37-årig konstnär med ett hem i bohemisk 50-talsstil, möjligen en "flummig konstnärssjäl" som sofie kallade det. Jag är också en lite drömmande och inte allför sällan lite frånvarande person, men jag vet inte om det är min typ ändå. Båda kan ju inte vara helt uppe i sina tankar om det tex. skulle börja brinna :P haha.. Men vill hellre bo med någon ganska jämngammal. Fast lägenheten låg superfint i majorna, och jag skulle ha egen balkong på rummet. Oh så nice! Ska bestämma mig imorgon.

Jag ringde till sofie och sara för att checka lite grejer inför roadtripen, och för att få lite råd om hur jag skulle göra med bohem-lägenheten, och om vi skulle kunna åka förbi där om det skulle vara aktuellt med visning. Det var så kul att höra av er, saknar era ljuva stämmor!

På eftermiddagen började jag packa lite smått, och jag har verkligen en allvarlig störning när det kommer till packande.. Jag är alltid den som har med mig mest saker, prylar, kläder, smink, krämer - ja ALLT! Jag har med mig kläder för ett helt kompani som att jag skulle vara borta i en månad och resa genom olika klimat. Snälla hjälp mig! Jag avundas de som går på perrongen brevid mig med sånna där små och smidiga väskor som bara slinker efter dem där de går. Jag kommer med min feta breda väska som fastnar i alla armstöd inne i tåget. Suck! Men jag vill ju ha med mig ALLA mina favoritkläder och det som de passar till för de kan ju komma till användning. Just de, de KAN komma till användning. Vi kanske ska göra nåt en dag där det passar att jag har de där kläderna, och om jag inte har med dem då så kommer jag skrika och ångra varför jag inte tog med dem!
Jag hatar att ångra mig och känna känslan av att jag skulle ha valt på ett annat sätt. Så då undviker jag det till det yttersta..

Som med jackorna, jag pratade med mamma nu ikväll och sa att jag skulle ha min jeansjacka med, men sen vill jag ha min skinnjacka också ifall det är lite kallare men jag måste ju också ha med softshelljackan ifall det regnar! Men du kan ju inte ha med tre jackor vrålade hon, när jag reser har jag bara en jacka, ta softshellen!! Mennee.. Om det är fint väder men lite för kallt vill jag ju inte ha softshellen ju! Men praktisk som en mamma är så har hon väl rätt :P Sa någon något om i-landspromblem? Nu får jag ge mig...

Men nu ska jag ta och sova snart, imorgon ska jag till stan och äta på akropolis, en grekisk restaurang, med mami! Ska bli mysigt :) Såg förresten att min blogg-statistik hade rekord igår, 30 unika besökare! Jätteskoj! Nyfiken på vilka ni är ni som brukar kika in dagligen, ni är ungefär 11 stycken! :) Skriv gärna en kommentar!

Godnatt och ha en bra dag imorgon! Pusspuss

Förresten, den 16 juni ryker mitt nästan svarta hår! (okej, jag hinner säkert ändra mig tusen gånger till dess) Men jag har iallafall bokat in en tid för avfärgning och infärgning i annan nyans. Ska nog göra slingor också. Var så fräck att jag tog en bild på Johanna på 3:ornas bal för hon hade sååå fint hår, så som jag vill ha! Så jag ska ta med mig den bilden till frisören. Det går nog inte att få precis så eftersom jag har så mycket röda toner i mitt hår, men något liknande. Iallafall ljusbrunt med så lite rött i som möjligt. :)



Så himla fint, så kan min naturliga hårfärg växa in och det skulle bli alla tiders! :D


God Morgon!

Sovit gott?

Fast de flesta har nog redan varit uppe sisådär 4-5 timmar, de duktiga som jobbar :P Jag hade klockan på 9, men jag får passa på nu innan jag börjar mitt kneg. :)

Igår surfade jag runt för att hitta de där goda frukostarna som visas på reklam lite då och då, ni vet hon tjejen som blir så arg på sina strumpbyxor, sen kommer hennes son med en bricka med massa god frukost? Jag hittade den, det var från wasa knäckebröd. Där kan man göra ett frukosttest <-- (klicka på länken) , som visar om man äter en allsidig, nyttig och tillräckligt energigivande frulle! Och så finns det tips på olika frukostar som de kallar "superfrukostar", där fick jag jättemycket inspiration. :)

Så nu på morgonen satt jag ute på verandan och njöt av en god frukost ála wasa! :) Dock utan knäckebröd, men det ska jag ta en annan dag för att kunna variera så mycket som möjligt! :)



- Havregrynsgröt med äppelbitar, hackade hasselnötter, krossade linfrön och sojamjölk
- Grovt bröd med keso, skinka, ost, tomat och min egen odlade krasse :)
- Grönt te med sojamjölk i
- Apelsinjuice

Känns bra i magen, nu ska jag ta en promenad i solen! Seeee you :) puss

En mil powerwalk!

Hejhej!
Nu sitter jag i soffan och vilar efter en 2 timmars lång promenad! Puuh!
Jag bara gick och gick, för det var så härligt väder ute :) Så där lagomt varmt och solen tittade fram lite då och då. Nere på stan kände jag av mina ben, men då hade jag hela vägen hem kvar :P
När jag kom hem stretchade jag på studsmattan och hoppade lite! haha.. :) sköönt.
Mamma hade gjort fruktsallad med jordgubbar i som jag mumsar på nu. Mmmm!



Svettig och hungrig :P hahaha


Här är rundan jag gick nu ikväll :)



Nu blir det duscha och sen ska jag skriva en lista med saker jag ska fixa/köpa inför roadtripen! :)

Pusspuss

Roadtrip snaaaart!

Hejhej!

Idag har varit en jätteskön dag :) Vaknade vid 10-tiden och åt frukost då, sen gick jag och la mig igen och surfade på datorn. Bokade även biljett till motala på fredag. Då börjar äventyret! :D På fredag ska nog jag, sara och mickan gå ut i linköping och festa :D ska bli jättekul! Sen på söndagen drar vi söderut och jag tror vi ska stanna till i tylösand iallafall, vi har inte riktigt bestämt rutten vi ska åka. Men det kommer nog bli superbra! :) Sen avslutar vi hos sofie på sweden rock. Grymt!

Well, tillbaka till dagen. :) Efter biljettbokningen hoppade jag i mina nya träningskläder och åkte ut på inlinesen i solen, superhärligt! Räckte med bara tisha idag! Åkte på lite nya ställen och där jag aldrig trodde jag skulle våga åka för att det var nerförsbackar, men hey! Min bromskloss och jag är goda vänner :P Det blev en tur på ca. en mil, och med ganska mycket uppför så nu förväntar jag mig lite träningsverk i ben och rumpa!

Här är en liten karta på vart jag åkte :)



Nu ikväll har jag lockat håret på Amanda och sminkat henne för hon skulle iväg och grilla med några vänner. Hoppas de får kul!

Nej nu ska jag blanda en drink till mamma och janne som jag lovat :P Ha en fin lördagskväll! Puss

Balen 2009

Hej hallå!
Då var den här dagen snart slut, men ett inlägg ska det bli. :)

Dagen har gått jättefort, men det kan bero på att jag gick upp runt halv 12-snåret i morse så jag sov ju bort en del timmar där, men men, får passa på att njuta nu när jag inte jobbar än :P När jag kom upp blev det frukost-lunch och sen gjorde jag mig i ordning för att åka ner på stan. Vi skulle kolla på balen :) Tänk att det redan är ett år sen jag gick till frisören och fick lockarna fixade, på med klänningen, smink och allt skulle vara perfekt. Kvällen var underbar och jag kom hem först kl. 8 på morgonen dagen efter :P hahaha..

Vi stod först där de kliver ur bilarna, och det är så kul att se alla coola, roliga och snygga bilar de fått tag i. Sen gick vi upp till själva mingelplatsen där de hittar sina partners och dricker skumpa! Här kommer några bilder.



Här kommer några fina eko-tjejer!

   
En vit limmo, en båge och en gammal cool bil! Snyggingarna kom i massa olika fordon :)



Och fler fina ekologi-tjejer!


Ja, undra vad dem gör just nu där inne på folkets hus. Dansar för glatta livet skulle jag tro. Klockan är ju inte mycket för dem :)

Hoppas ni haft en bra fredag, ses imorgon. Puss!

Nattblogg

Hejhej!

Sorry för lite dålig uppdatering.. :) Nu är klockan jättesent men jag fick lust att knåpa ihop ett litet inlägg.
Idag har jag varit med Amanda och hennes kompis till Kupolen, var ute efter lite nya träningskläder. And I found! Tycker det är roligt att köpa sånt för man känner sig mycket snyggare och proffsigare än att slafsa runt i ett par mjukisbrallor. haha :p tycker jag!

När vi kom hem gjorde jag mer slingor på amanda, den här gången blev det riktigt ljust, och hon gillade det. Jag velar fortfarande ständigt fram och tillbaka om jag ska göra det ljusare eller fortsätta med mitt mörka. Vill testa på något annat, men är rädd att jag inte kommer att trivas och att håret kommer bli slitet av avfärgning/blekning.. Vill bara ha min vanliga färg så jag kommer ur det här färg-träsket.. blää... Men så blir jag snål för det är så hiskeligt dyrt att gå till frissan. Haha.. Vi får se :)

Efter slingning och middag så drog jag ut på en tur med mina inlines och mina nya kläder som jag såklart ville testa! :D Nu har jag lärt mig bromsa ordentligt så nu tar jag mig nerför golanhöjderna och kan lämna bilen hemma! Wihoo :P Åkte till gonäs och tillbaka. Såå skönt! :) Tänkte visa lite bilder!



My new suit! Svarta löparbrallor, vit tisha och rosaröd tröja, alla i funktionsmaterial som andas. Superbra! :D
Och sen min sommar-renoverade snowboardhjälm som gör att jag ser ut att vara hämtad från andra världskrigets slagfält. Och ej att förglömma: världsbra uppfinning - Midjeväskan! HOHA :D




Vädret var spöklikt över sjön!






På väg mot gonäs :)


Och så avslutar vi detta inlägg av träningsanda men mina bakverk jag gjorde här om dan, passar bra va!? :P



Nu ska jag sova, imorgon ska jag kolla på studentbalen här i stan. Hoppas hoppas de får fint väder!
Godnatt, Puss puss

Världens sötaste!



Kan inte kolla på den här för många gånger alltså! Den lille killen är ju bara föör söt! haha :D

cleaning out my closet..

Godmorgon!

Idag är det fredag och solen skiner. Hade tänkt äta frukost och sen åka inlines, men jag vaknade och mådde illa och med ont i magen! :( Hoppas hoppas det inte är någon magsjuka eller något sånt på g för då blir jag så himla less.. Får se om det blir bättre, annars tar jag nog bara en promenad.. Skönt det med!

Igår städade jag mitt rum, och rensade ut massa saker jag inte använder. Packade äntligen upp några kartonger med saker som jag haft i sälen och stuvade in det i mitt rum eller slängde.. När jag flyttar till hösten kommer jag ändå inte vilja dra med mig massa skit :P



Se så fint! haha :)

Nej nu ska jag gå och få i mig lite frulle! Hörs senare :)
Ha en underbar fredag, Puss!

Tågdag

Hejhej!

Nu sitter jag på tåget hem mot ludvika igen. Veckan hos pappa gick verkligen jättefort, har varit kul att träffa dem. :)
Det är synd att det har varit så kasst väder nästan hela tiden.. Det har regnat och blåst kalla vindar varje dag, men idag, ja då skiner solen och det är riktigt varmt ute. När jag ska sitta på tåget mellan 12-17.30 :P så typiskt...

Har inte blivit mycket till träning här hos pappa heller. Har visserligen gått en hel del på stan, så det är ju som en rejäl promenad, men det blir ändå inte riktigt samma sak. Igår var jag ute och gick i en timme, men nu till veckan ska jag sätta fart iallafall :) Tror jag har två pump eller step pass inbokade.. Annars ska jag iallafall gå på något sånt, sen åka på mina inlines för nu har mina fötter läkt! :D

Känner med lycka att mitt sötsug börjar avta och det sporrar mig. I lördags köpte jag en påse med lösgodis till bion och det var gott, men inte så där sjuuukt gott liksom.. Kunde egentligen ha varit utan, eller bara köpt någon chokladbit.. Om jag vill ha godis den här veckan så blir det fredag-lördag iallafall, så får jag se om jag är sugen på det då eller om jag köper mig en låda jordgubbar istället :D haha..



Det här har jag på mig idag!
Svart klänning, Gina Tricot
Leggings, Indiska
Skor, H&M
Nya jeansjackan! från JC/crocker
Och mitt putis-armband jag gjort själv får inte glömmas :)


Ha en bra dag i solen, nu ska jag nörda vidare på internet och se alla gröna fält åka förbi utanför tågfönstret. PUSS!

tionde maj.

Idag blev det en tripp till stan igen. :) Först åkte jag med pappa och Maria till k-rauta där de lastade släpvagnen full med brädor till ett tak de ska bygga på terassen. Sen skjutsade de in mig till stan där jag mötte upp Sofie och Anna i kompassen! Så himla kul att se er tjejer :D Känns som det var jättelänge sen, fast det bara var två veckor sen vi sa hejdå.. hehe :) Om tre veckor ses vi igen när vi tre + sara drar på våran westcoast roadtrip i saras coola husbil i en vecka! Det ska bli grymt kul :D Längtar såååå! Åker från motala ner till göteborg, och sen västkusten ner och sen över till olofström där vi avslutar på sweden rock festival. weeehoooo.. ;D

Åter till dagen, när jag träffat tjejena gick vi till ett cafe och åt lunch och satt och pratade ett tag, sen gick vi i några affärer innan de skulle ta spårvagnen ut på hisingen för att titta på lite lägenheter de sökt till hösten :) Tänk att vi kommer bo i samma stad snart! Jätteroligt ju :D


Sofie och Anna

När de kilat iväg fortsatte jag min jakt på en ny jacka.. Finns verkligen inga vanliga vårjackor kvar i affärerna, bara massa tantiga långa beiga trenchcoats som jag inte vill ha :P haha.. tillslut hittade jag en cool liten jeansjacka som jag blev förtjust i och köpte. Ingen värmande jacka precis kanske :P Men en snygg klassiker som jag tror kommer användas mycket ändå! :D svensk sommaroptimist som jag är! blir nog kanoners, nu ska jag kika vidare på några bloggfavoriter.

Godnatt och sov så gott mina hjärtan! Pusspuss

Lördag

Nu har vi kommit hem från bion och den var verkligen jättebra! :) Spännande, sorglig, hemsk, och med ett lyckligt slut! Perfekt blandning och helt fantastisk filmmusik. och.. film ÄR bäst på bio! Så är det verkligen :D

Vi tog bilen in och det var första gången jag körde inne i stan. Jag gillar det inte! Blir så stressad av alla olika filer man ska hålla sig i och det åker bilar runt om mig hela tiden, och allt går så fort så jag är hela tiden livrädd att jag ska missa någon avfart, en svängande bil eller något annat. Meen.. det är väl en vanesak antar jag. Man lär sig :) Men när vi skulle lirka oss ut från bion så kom vi både till centralen och över på hisingen innan vi kom ut på motorvägen igen :D hahaha..
Jag lämnar bilen hemma när jag flyttar hit. En cykel och ett buss/spårvagns-kort får bli mina kära vänner :P

Förresten så har jag nog nästan bestämt mig för att plugga till hösten ändå. Det känns som det verkligen är klokt och rätt i tiden att göra det nu när jobben blir färre och färre, och nästa år kommer den nya skolreformen. Och jag vill studera vidare någon gång.. Så varför inte nu? Och jag saknar den här tryggheten att veta vart man ska ta vägen. Så jag testar nog det här, kan ju alltid avbryta om det känns helt fel. Fast i en del av hjärnan vill jag också vänta och resa med mickis till thailand och jobba här i göteborg och testa mer saker.. vi får se... :P




Idag har jag dragit några cement-drag på poolen så jag kan säga att jag var med och byggde den :P höhö




Pappa och hans kaos på baksidan, men det kommer bli kanonfint när det är klart! :D

Godnatt, puss och kram!

Slumdog Millionaire

Ikväll ska jag och Mathilda gå och se bio! Blir Slumdog Millionaire som verkar så himla bra, den har ju dessutom fått hela 8 oscars :D Vi ska se den på bergakungen inne i stan. Åh va jag gillar bio!


En torsdag i maj.

Hej hallå!
Nu är jag nere hos pappa i Grååååbo :) Kom hit i förrgår men ha inte lyckats klämma fram ett blogginlägg fören nu. :P
Igår gjorde jag inte mycket alls, körde bror till tandläkaren och kollade lägenheter på internet. Det var nog det ända vettiga, haha..
Juste, jag fixade maten igår också, kinesisk köttfärsröra i pitabröd hade de planerat in och det var riktigt smaskens!

Idag åkte jag in till stan vid halv 12-tiden för att kika i affärer, alltid roligt! Speciellt när jag inte varit här på så länge :) Jonte och Mathilda kom in efter skolan också, men Jonte var nog bara där en halvtimme innan han drog hem igen. Jag och Tilda strosade iallafall runt till klockan 18 då vi åkte med pappa hem igen. Riktigt lyckad shoppingdag blev det! :D Visar en bild här nere vad jag köpte :)




Svart tunika, brunt linne, t-shirt med tryck, vitt linne med tryck, klänning, bruna shorts, bikini, örhängen, armband och ett hippie-hårband!



Träden blommar för fullt här! :)



Jag när vi fikade i nordstan. :)



Jag och Tilda nu ikväll när vi tog vara på det fina solnedgångljuset genom fönstret!
Titta vilket söt tröja hon köpte förresten, blommig och färgglad! :)

Förrsten, imorgon ska jag äntligen få träffa sofie och anna igen, de är nämligen här i götet de med mina sälenbuddies! :D

Godnatt nu så hörs vi snart igen, Pusspuss

I like Train!

Heey!

Nu sitter jag på tåget mot pappa. Det skumpar på och en stol brevid mig verkar sitta lös för den skramlar hela tiden.. Drygt! Om någon timme är jag framme i örebro där jag ska vänta en timme, sen vid 4 är jag helt framme. Det regnar lite smått ute och jag tycker det är mysigt när man åker tåg. Man sitter här inne i värmen och ser städer swischa förbi.. :)

Nu ska jag äta lite ananans jag har med mig :) Ha en fin dag allihop! Pusspuss



Vad skulle jag göra utan mitt rosa modem? Nu kan jag ju tillochmed blogga på tåget! haha...

thief






Carin, you still own me gott & blandat! ;D

Söndag!

Hej mina käraste!

Idag började dagen med att vi åkte till borlänge för att jag skulle lämna tillbaka mina inlines jag köpte först, men som inte passade.. Gick där någon timme men hittade inget. Eller jo, köpte en tröja, men kändes sisådär när jag kom hem och mamma passade faktiskt bättre i den så hon ska köpa den av mig så får jag låna den nån gång om jag vill :P hehe..
När vi kom hem åkte jag direkt till stepen och hoppade runt som en virrig höna.. Har inte vart där på aslänge så de har ju bytt program både en och annan gång så det var lite svårt att hänga med. haha, men det gick bra ändå och jag fick upp flåset rejält! Härligt :)

Nu ikväll har jag gjort slingor på Amanda, hon känner att hon vill bli ljusare och mer blond som hon var förut så vi ska göra slingor i omgångar tills det blir ljusare och samtidigt kan blekas av solen i sommar. Blir nog fint :)
Hon blev jättenöjd iallafall. Eftersom hon hade så mörkt så blev det inte så jättestor skillnad, men fina reflektioner och lite livligare tycker jag :)


Göteborg!

På tisdag drar jag söderut för en vecka hos pappa! Ska bli riktigt skönt, och kul! Har inte varit där på över ett halvår :O
De jobbar ju och så i veckan, men de gör de ju här hemma med så det spelar inte så stor roll. Jag hoppas på fint väder så jag kan ligga och mysa i solen på deras altan :D Sen hade jag tänkt bekanta mig lite mer med stan, och ta en promand för att kanske hitta universitetet eller så.. :) Till helgen kommer Sofie och Anna dit också så jag hoppas jag kan träffa dem med! Ska nog även gå runt och söka jobb, har inte bestämt mig om det blir plugga eller jobba än.. Får se :)

Så ska jag leta lite nya sommarkläder och en bandeau-bikini, roligt! :)




Här är en bild från när jag var hos pappa senast! 20 september.. Mer än 7 månader sen!
Ska bli kul att hälsa på hos er igen! :)

090502

Goddag!

Lika underbar dag idag som det varit de två senaste.. Soligt, varmt och skönt! Har legat på min nya solsäng jag köpte igår, lovely! :)

Det blev en lugn valborg för min del det här året. Började dagen med att ta en långtur på mina nya inlines!
Åkte till sörvik, vet inte riktigt hur långt det är men det tog iallafall en timme att åka dit och tillbaka, och tji fick jag för att jag var så duktig - väääärldens skavsår! När jag kommit till sörvik och stannade för att vila lite så kände jag hur det brände lite på insidan av hälen, men tänkte att jag kunde åka lite längre, det var ju ändå perfekt inlinesväder! Men när jag började åka igen efter att ha stått stilla lite så var det som om nån stack in nålar i ett sår! Så ont :( Så det var bara att vända och härda ut den halvtimmen som det tog att åka tillbaka. gaaaah!! Nu har jag feta compeedplåster på och man verkligen ser blåsorna under!

När jag kom hem från min onda tripp så åt jag och Amanda sallad ute i solen, och sen fixade jag henne för hon skulle iväg med kompisar sen på kvällen.

Visar lite bilder från de senaste dagarna :)


Gorgeous! Amanda redo för valborgsfirande!



Mamma låg och stekte i solen, perfekt valborgsväder!
Senare när Amanda dragit så grillade vi och åt banan med choklad till efterrätt! :)


1a Maj!
   

Drack en god hallon/blåbärs smoothie till frukost, sen åkte vi till lyviksberget och gick på jysk där jag köpte en solsäng jag velaat ha så länge! Gillar inte att ligga direkt på gräset eftersom det bara kryper en massa spindlar och myror på mig då.. Ska spraya insektsmedel på benen på sängen så de inte kan krypa upp till mig! haha :D
Senare på kvällen grillade vi igen, kan inte bli för många gången så här i början av sommaren!



Senare kilade jag ner till piren med några grabbar och tog en drink, riktigt trevlig kväll!
Så här fint var det där nere, helt magiskt!


RSS 2.0