Hösten är härlig!


Idag igen..



Vart får de tag på mig? Vad vill de mig? Är de en stor grupp där alla testar om de kan bli vän med mig dag efter dag efter dag?
WHY ME?!?! Sluta!

Jag vill inte se vad de gör om dagarna, se deras bilder eller skriva ytliga meddelanden med dem. Punkt.

Shopping i Allum :)

Hejhej!
Idag har jag och Tilda varit i allum i partille och storhandlat. Vi kom hem med massa fint båda två :) Och nu vill jag visa vad! :)



Svart hög kjol, Indiska
Grå tisha, Ginatricot
Blårutig skjortklänning, Vero moda
2 vita baslinnen, ett kort och ett långt, ginatricot/HM
Rosa-lila halsduk, Vero moda
Mössa och vantar, Idiska
Shampo, balsam, nagelfil, nagellack..
.. och ett PARAPLYYY för det pissiga göteborgsvädret! ;)


Sist men inte minst....! En jacka! :D






Tilda köpte riktigt snygga grejer hon! Linne, lackleggings och skor :)

 



Fool's Garden

Yesterday you told me about the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree..


Freedaaag!

Älska fredagar! Man har klarat av ännu en vecka och man har hela helgen kvar! Man vet att man får sova läänge och sitter i soffan och äter gott och bara myser! Plus att det just den här fredagen även var löning! I like! :)

Var i skolan från halv elva till halv tre idag, sen gick jag, kicki och sanna för lite fika på ett dundermysigt kafe vid brunnsparken. Åt nog den smarrigaste morotskakan ever! Sen tog jag tåget hem och ringde då min söta vän micks, som nog ska komma och hälsa på mig helgen efter min födelsedag! :D Weehooo! Saknar dig så mycket!
Vi pratade ända tills jag klivit av tåget och satt mig i bilen och börjat köra. Och det är verkligen allvarligt vilken dålig simultankapacitet jag har. Jag pratar i telefon samtidigt som jag kör, och ska slå på blinkersen. Tar fel och slår på vindrutetorkaren. Neeej! Svänger (utan blinkers), och kommer på att jag inte alls hört vad mickan sagt i telefonen de 10 senaste sekunderna. Helt hopplöst! Såå.. Jag ska inte prata i telefon när jag kör för då är jag en trafikfara! :P

Imorgon ska jag och Matilda till allum och trängas med alla andra shoppingsugna en lönelördag. Ska bannemig hitta en jacka! :) Ska bli roligt! En annan rolig grej är att jag kanske ska ta några ridlektioner, det vore gryymt kul! Berättar mer om det sen! Ha en jättebra helg söta ni, pusspuss


Mickan, när hon hälsade på mig i ludvika för en månad sen! :D



Godkväll!

Hejhej!
Nu trivs jag alldeles utmärkt här i min lilla stuga för jag har bytt säng idag. Från en bäddsoffa till en vanlig smal säng så nu har jag värsta dansgolvet här inne! :D Riktigt mysigt faktisk! Så nu kan jag sitta vid skrivbordet, toppen!

Min helg har varit bra, vi kan säga att den började i torsdags för då var jag ledig och på eftermiddagen åkte jag in till kicki och vi satt och solade på hennes balkong. Sen gjorde vi oss iordning och åkte till chez amis där vi åt pizza och tog någon cider :) Sen vidare till trädgår'n där det var kickoff för alla nya studenter i göteborg med fibes, oh fibes! Ganska så bra, och mycket folk, men vi drog rätt tidigt ändå för det var skola på fredagen.

På fredagen efter skolan drog vi till liseberg och tittade på håkan hellström, och där var det också sjuukt mycket folk, och bra drag! Vi hann även med att åka några karuseller innan och så mycket har jag inte garvat på länge! Haha! Kicki hade aldrig åkt någon av dem och hade nog aldrig tänkt gör det heller men jag lyckades få med henne i både lisebergsbanan, balder och spinrock! Hon var dönervös och skrek som kalle anka :D hahaha, så himla bäst!!

Efter liseberg åkte vi till några grabbar som hade inflyttningsfest och partajade vidare och på lördagen åkte jag hem igen för att duscha och fixa, sen in till stan igen för att gå på finsittningen. Den blev väldigt lyckad och alla var så fina! :)

Så imorse vaknade jag här hemma och har bara slöat och pluggat hela dagen. :) Nu blir det en ny vecka och massor att läsa, men nu när nollningen är över har jag massa mer tid, sköönt! haha

Nu sova, godnatt, pusspuss!


Jag och Kristin i lisebergsbanan! :D

Imorgonbitti vid kl.9 för ett halvår sen...

















.. lekte livet!

Full rulle, kanelbulle!

Jag börjar med att säga tack för kommentarerna på förra inlägget. Vad söta ni är :)

Nu har jag varit hemskt dålig på att uppdatera, men det har faktiskt berott på att jag har haft något att göra dessa veckor. Jag har haft helt och hållet fullt upp! haha :)

Skolan har dragit igång och samtidigt pågår nollningen, det är vääldigt kul, men intensivt och lite drygt också. Men mest kul! :P

Det är lite svårt och flummit att beskriva hur det känns, men det känns bra nu! För någon vecka sen kändes det inte alls bra och jag skrev i panik ett mail till sälen för att se chanserna för en säsong till, allt kändes hopplöst, drygt och tråkigt och jag hade en ständig svidande stress-klump i magen. Men den känslan har bytts ut mot en nyfikenhet och entusiasm på vad som komma skall. Jag vet ju inte riktigt om det är lärare jag vill bli, men jag tror det och jag ska försöka lista ut det :) Det är en hel del att läsa och plugga men så ska det ju vara, jag har ju bara hunnit bli så bekväm av mig sen jag tog studenten. ;) Sen har mina nya och gulliga vänner gjort det hela såå mycket bättre! Ni är guld! :D

Nu har jag dock ett dilemma och det är att min bokleverans från bokia är sen, och jag skulle behövt en bok däri tills imorgon, men det är inte mycket att göra åt saken. Får hoppas den kommer snart iallafall!


Jag har funderat lite på vilken stor skillnad det är på hur min vardag ser ut nu. Tänkte göra en liten jämförelse mot i somras :)

Nu: Ett exempel.
Går upp runt 7, äter frukost, fixar mig. Går till bussen vid 9. Är i stan kvart i 10, tar spårvagn till skolan som börjar kvart över 10. Har föreläsning till tolv. Lunch. Sen basgruppsarbete 13-16. Kl 18 börjar nollningen så jag fördriver de två timmarna på något sätt, lite plugg, lite shopping, sen möta upp kicki och sanna och dra till nollningen. Efter aktiviteten drar vi till något uteställe. Hamburgare. Tar bussen hem vid kvart över 12, hemma 1 och stupar i säng. Sen upp igen och iväg till skolan på nytt.

Då: Ett exempel
Gick upp 04.45. For till jobbet. Frukost 7. Jobba. Lunch 12. Jobba. Slutade 14. Hem och äta mellis. Satt vid datorn. Kvällsmat. Datorn framför tv:n. Ducha. Datorn. Sova.

Haha, detta var rätt kul att se hur det verkligen ligger till! Men det är nog bra med lite tankeverksamhet för mig :P

Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte läst på läänge! haha :) Godnatt, puss!


Lite bilder, lite olika skepnader under veckans gång, haha!


Skumparty!


Jag och mina homies på dagisbrännboll!


Kan även se normal ut :) HOHO


Fest med tema: subkultur!


Picknick i slottskogen :)


RSS 2.0